nem hivatalos oldal

Mikor jelentkeznek a megcsalás jelei

A megcsalás jelei árulkodnak

A megcsalás jelei árulkodnak

Azt tartják, hogy minden kapcsolatban, házasságban vannak hullámvölgyek, olyan periódusok, amelyekre nem szívesen emlékeznek a felek. Ilyen lehet az a bizonyos időszak is, amikor a megcsalás jelei mutatkoznak egy kapcsolatban.

Nem feltétlenül azért jelentkeznek ezek a jelek, mert a házasság vagy a kapcsolat nem működik jól, hanem mert valamelyik félnek mégis szüksége van a változatosságra, hiszen a vadászösztön bennünk van. Sőt, lehet nem is megcsalásról van szó, egyszerűen csak jólesik új emberekkel megismerkedni, beszélgetni velük, esetleg becserkészni.

A köztudatban úgy él, hogy a férfiakban nagyobb a vadászösztön, esetükben jelennek meg a megcsalás jelei gyakrabban, miközben a nők hűségesen, csukott szemmel járják a világot. Ez persze nem így van, csak a nők diszkrétebben csinálják és nem verik nagy dobra a kalandjaikat.

A hódításra nemcsak a férfiaknak van szükségük, hanem a nőknek is. Manapság már ők is nyitottabbak lettek, de természetesen nem lehet általánosítani, mert vannak konzervatív gondolkodású hölgyek is.